Látogasd meg webáruházunkat is, ahol az oldalunkon látható termékek elkészítéséhez minden szükséges alapanyagot megtalálsz.


Szalvétás oldalunkon pedig több ezer féle szalvéta közül válogathatsz!Afrikai életképek, dobozon
Kezdetben volt egy natur fadoboz... Sokféle technika alkalmazása után egy igazi afrikai hangulatú darabot tarthatsz a kezedben. A doboz 25x17x 11 cm.
Alkalmazott technikák: decoupage, kézi festés, különféle struktúrált felületek kialakítása, aranyozás 

Ár: 3.290,-


Díszített fa bortartó

34,5 x 10 x 8,5 cm magas fa bortartó decoupage technikával, krétázási technikával díszítve. 
Szép ajándék minden férfiembernek:))

Ár: 2.490,-
Csokis doboz, nosztalgia hangulatban 
Teletömheted csokival és ajándékozhatod , Húsvétra, Anyák napjára, szülinapra, vagy csak úgy. Kedves szalvéta kép díszíti a tetejét, a doboz többi része kézi festéssel díszített. A csattot gyurmából készített fogóval helyettesítettem. Vizesbázisú lakkalt kezelt. Mérete: 20x15x11 cm 
Ár: 2.490,-


Esküvői láda az ifjú párnak 
15x10x10 cm faládát festettem elefántcsonszínre. A virágfüzért strasszkövekkel és gyöngytollal díszítettem. Egy pici szaténszalagból hajtott masni is helyet kapott a ládán. A ládát kívűl-belül lakkoztam. Szép és örök ajándék lesz:))
Kérésre feliratozom is.

Ár: 2.490,-


Pici esküvői láda az ifjú párnak 
12x7,5x7 cm faládát festettem elefántcsonszínre. Gyöngyökkel és aranykontúrral díszítettem. Egy pici szaténszalagból hajtott masni is helyet kapott a ládán. A ládát kívűl-belül lakkoztam. Apró ajándéknak, pénznek méltó helye lesz. 

Ár: 1.290,-


Esküvői kincsesláda az ifjú párnak

17x13x6 cm natur fa doboz antikolva, festve, népies motivummal díszítve. Természetesen a név és dátum a Te megrendelésed szerint készül.

Ár: 2.490,-Hajós láda

20x17x14 cm natur fa láda, pácolva, antikolva, szalvétatechnikával díszítve. Lakkozva, nedves ruhával törölhető.

Ár: 2.990,-Kulcsosszekrény antik kékben

23x14,5 cm fa szekrényke, 3 kulcs tárolásra alkalmas. Antikolt country kék színben, harangvirággal, pillangóval. Kedves színfoltja lehet előszobának, hétvégi háznak. Ékszertartóként is használhatod. Lakkozott.

Ár: 2.490,-
Borostyános tál

Hatszögletű fatálkát díszítettem borostyánlevelekkel. Bonbonnak, gyümölcsnek, fonálnak, de akár kaspóként is használhatod. 23 cm széles, 6 cm magas

Ár: 1.790,-SZázad eleji hangulat, nosztalgia tartó

Használhatod fürdőszobába hajkefe tartónak, vagy egy gömbgyertyával a tetején kandalló párkány dísze lehet.
16x11x11 fa tartó festve,repesztve, üvegkontúrral, decoupage papírral díszítve. Romantikusan nosztalgikusan nőies:)

Ár: 1.990,-
Tálca és szalvétatartó az ősz színeiben 
29x20 cm méretű fa tálca és fa szalvétatartó várja új otthonát. A tölgylevél és makk termés ihlette ezt az igazi őszi szettet, melyet fapáccal (természetesen tölgy színnel:), akrilfestékkel és némi arany pasztával díszítettem. Több réteg lakkozása miatt nedves ruhával törölhető.
Ár: 2.290,-


Borostyános doboz - könyvnek álcázva

20 x 13 x 7,5 cm könyv alakú dobozt festettem, díszítettem. A "könyv" gerincét ásványpasztával emeltem ki.

Ár: 2.490,-Levendulás doboz - könyvnek álcázva

10x15x6 cm fa dobozt, festettem , arany kontúrral díszítettem. Használhatod ékszertartónak, apró tárgyakat gyűjthetsz benne, de apróbb ajándékodat is belecsomagolhatod:)) A belseje barnára pácolt. Kívűl-belül vizesbázisú lakkal kezelve.

Ár: 1.690,-Vidám szakács recepttartó doboza

24x18x9 cm könyvalakú fadobozt festettem át, hogy az összegyűjtött receptek mindig kéznél legyenek. A belseje barnára pácolt. Kívűl-belül vizesbázisú lakkal kezelve.

Ár: 2.990,-
Borvirágos szakács recepttartó doboza

20 x 13 x 7,5 cm könyv alakú dobozt festettem, díszítettem. A "könyv" gerincét ásványpasztával emeltem ki. A belseje barnára pácolt. Kívűl- belúl vizesbázisú lakkal kezelt.

Ár: 2.490,-
Szivar- vagy cigaretta doboz

14,5x14,5x3 cm natur fa dobozt festettem, dombormintával díszítettem. Fényes lakkal kentem le. Szép dísze lehet az íróasztalnak, dohányzóasztalnak.

Ár: 1.690,-Romantikus doboz vintage stílusban
22x13,5x10 cm dobozt díszítettem századeleji mintával. Romantikus rózsával, levéltöredékkel. Domború mintát festettem rá, és régies, antik hatásúvá csiszoltam. Végül egy vizesbású, selyemfényű lakkot kapott. Kedves ajándék lehet, vagy tartsd meg Magadnak:) Varrósdoboznak, ékszereknek, szerelmes leveleknek. 
Ár: 2.790,-


Kicsi ékszeres doboz vintage stílusban
10x6,5x6 cm dobozt díszítettem egy gyurmából formázott kabosonnal. Domború mintát festettem rá. A hófehér dobozkát végül umbra pasztával kezeltem, hogy megkapja ezt az antikolt külsőt. Végül egy vizesbású, selyemfényű lakkal is lekentem. Kedves ajándék lehet, vagy tartsd meg Magadnak:)

Ár: 1.290,-
Kicsi ékszeres doboz vintage stílusban

Nagyméretű (26x18x11 cm) ékszeres doboz. Felnitva tükör és rekeszek, a lul egy fiók találhatók. benne.  Belsejét barnára pácoltam. Csipketechnikával díszítettem az oldalát és a tetejét, így 3D felületet kapott. Gyönyörú shabby rószák a tetején, melyet festett, árnyákolt háttérbe tettem. Fémveretes csipkedíszt készítettem az elejére. Kívűl, belül vizesbázisú lakkal kezet. Romantikus, igazi nőies darab a vintage és a shabby chick stílust kedvelőinek.

Ár: 6.500,-